Registreren

  Om te solliciteren vragen wij een aantal gegevens van jou. Binnen een minuut heb jij jouw gegevens al ingevuld. Ga verder op het moment dat het jou uitkomt.

Vul uw volledige naam in!
Gelieve een gebruikersnaam in te vullen!
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen!

  Uw wachtwoord moet minimaal één symbool en hoofdletter bevatten, en minimaal 8 tekens lang zijn.

Vul een geldig wachtwoord!

Nog geen Mijn Connect-Me?

Bekijk de voordelen

Werkgevers vinden jou niet vanzelf, je zal dus de nodige energie moeten opbrengen om over jezelf te communiceren.  En dat is best vermoeiend omdat keer op keer te moeten doen. Dus hebben wij een mooi Connect-Me account voor jou gemaakt waarin jouw (kern)kwaliteiten goed worden benadrukt.

Net zoals een merk wordt geassocieerd met bepaalde waarden, beoordelen recruiters jou in eerste instantie aan de hand van jouw CV. Als jij die perceptie niet stuurt, zullen anderen dat voor jou doen. Je kan dat beeld dus maar beter zelf bepalen via jouw Connect-Me account.

In het grote aanbod probeer je op te vallen, voortdurend de aandacht naar jouw kunnen te dirigeren. Wij helpen je hierbij. Onze unieke werkwijze geeft je net dat competitieve voordeel geven ten opzichte van jouw concurrenten.

Solliciteren houdt ook een zekere bewustwording van je eigen kunnen, wensen en doelen in. Durf te kiezen en je wordt gekozen. Door met een consistent beeld van jezelf naar buiten te komen, zullen anderen weten wat ze aan jou hebben en waarom ze een beroep op jou kunnen doen.

Dat het allemaal leuk en uitnodigend oogt, vinden wij belangrijk. Maar het draait om de inhoud. Profielen met alleen aandacht voor de lay-out en gouden bergen zijn gedoemd te mislukken.

Aan jouw Connect-Me profiel (lees: aan jezelf) blijven werken is belangrijk om ook in de toekomst sterk in jouw schoenen te staan en aantrekkelijker te worden en te blijven voor toekomstige werkgevers. Zo teken je een mooie, lange carrière voor jezelf uit waar je nog lang de vruchten van kan blijven plukken. Wij helpen jou hierbij.