Ongeldige invoer

Je maakt een eigen Mijn Connect-Me account aan, waarmee je kunt solliciteren, jouw profiel kunt aanpassen en waar wij jouw contactgegevens vinden. Ook als je geen passende vacature vind, maak je een account aan. Vul hier zo veel mogelijk gegevens in en geef duidelijk aan per wanneer je beschikbaar bent.

Tijdens jouw opdracht houden wij regelmatig contact met jou en de opdrachtgever. Connect-Me-Groep zal jou begeleiden tijdens de opdracht en faciliteren in trainingen. Ook zullen wij in overleg met de opdrachtgever jouw functioneren vast stellen en op deze manier leren wij je nog beter kennen. In het geval dat jouw opdracht bij onze opdrachtgever niet verlengd wordt zullen wij alles in het werk stellen om, indien gewenst, een vervolgopdracht voor jou te vinden.

Wij zijn een partnership aangegaan met All About Flex, zij verzorgen onze backoffice. Hierdoor kunnen wij ons richten op onze core busines: het binnen halen van vacatures, het werven van kandidaten en verzorgen van vervolgopdrachten. All About Flex betaalt jouw salaris op basis van het aantal gewerkte uren of in de arbeidsovereenkomst vastgelegde uren. Connect-Me-Groep stelt de arbeidsovereenkomst op en samen stemmen wij deze af op jouw wensen, binnen de mogelijkheden. Je ontvangt je salaris per periode van vier weken of maandelijks. Dit is afhankelijk van de gekozen contractvorm en arbeidsvoorwaardenpakket. Jouw betaalfrequentie vind je terug in de bevestiging van je arbeidsovereenkomst.

Connect-Me-Groep heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, deze noteren wij in de vacaturetekst. De extra’s hebben vooral betrekking op als je bij ons in loondienst komt, via All About Flex. Dit geldt niet als het om een werving en selectie opdracht gaat waarbij je in de dienst komt van de opdrachtgever. Dit zijn straks jouw persoonlijke secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Collectieve zorgverzekering afgesloten bij VGZ, 5 tot 15% korting
  • Als je 21 jaar of ouder bent en “in 26 weken” bij ons werk hebt verricht bouw je (verplicht) pensioen op
  • Korting via BedrijfsFitnessOnline. Sport voor minder op meer dan 1.200 locaties
  • Bij sommige opdrachtgevers is thuiswerken een optie
  • Je kunt kiezen voor een tegemoetkoming in de reiskosten
  • NS Business Card voor het openbaar vervoer
  • Alleen medewerkers met een reistijd van meer dan 80 minuten komen in aanmerking voor een auto van de zaak (bijtelling)

In het sociaal domein gaat het meestal om functies binnen een ambtelijke organisatie. Zie hier, de schaalindelingen en tabellen. Mocht de opdrachtgever geen CAO hanteren is de CAO voor uitzendkrachten ABU van toepassing.

Via detachering zetten wij tijdelijk een professional van ons in. Dit ter vervanging van een medewerker of omdat je op zoek bent naar specifieke kennis en ervaring voor een bepaalde periode. Detachering heeft als voordelen dat er flexibiliteit geboden wordt en dat de contractrisico’s worden vermeden.

Wij zoeken de juiste medewerker en verzorgen de volledige werving- en selectieactiviteiten namens de opdrachtgever. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en database. Hierbij gaat het om een directe overname dat mogelijk is tegen een overnamefee.

Detavast is een detacheringsovereenkomst waarin staat vastgelegd dat de profesional bij tevredenheid na een bepaalde periode detachering kosteloos kan worden overgenomen. Deze constructie staat bekend als combinatie van detachering met werving & selectie. Doelstelling is om vooraf al een vaste baan te kunnen aanbieden. Het voordeel is dat wij de werving en selectie van kwalitatief goede gemotiveerde kandidaten kostenloos verzorgen. En de opdrachtgever ruim de tijd heeft om te beoordelen of de nieuwe medewerker in het team en organisatie past.

Als de opdrachtgever een CAO hanteert is deze ook van toepassing voor de professional. In het sociaal domein gaat het meestal om functies binnen een ambtelijke organisatie. Zie hier, de schaalindelingen en tabellen. Mocht de opdrachtgever geen CAO hanteren is de ABU CAO voor uitzendkrachten van toepassing.

Hebben wij uw vraag kunnen beantwoorden?

Maak een selectie!

Vul dan onderstaand contactformulier in!

Fijn dat we u meteen hebben kunnen helpen!

Maak een selectie!
Vul een naam in (alleen letters en leestekens)
Vul een geldige achternaam in (alleen letters en leestekens)!
Vul een bedrijfsnaam in
Vul een woonplaats in!
Vul een geldig nummer in. Alleen cijfers, + - () zijn toegestaan!
Vul een geldig e-mailadres in!
Ongeldige invoer

Info

Kom je ergens niet uit? Bekijk hieronder of het antwoord van jouw vraag er tussen staat.

Heb je een andere vraag aan Connect-Me? Vul het contactformulier in en ik help u graag verder.

U kunt daarnaast ook bellen naar 06 575 83 513 of WhatsApp gebruiken om in contact te komen.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Info

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u een afspraak maken om uw personeelsvraag vrijblijvend te bespreken? Ik help u graag verder.

Maak gebruik van het contactformulier om een opmerking of suggestie aan ons door te geven.

U kunt daarnaast ook bellen naar 06 575 83 513 of WhatsApp gebruiken om in contact te komen.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur