Disclaimer

Door onze website te bezoeken gaat u akkoord met de bepalingen van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Wij besteden veel aandacht aan de inhoud, samenstelling en publicatie van onze website. Echter, kunnen wij niet garanderen dat de informatie die de website bevat altijd juist, volledig en actueel is óf vrij van technische fouten is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de website en de daarop verstrekte informatie.

Het staat Connect-Me-Groep vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Connect-Me-Groep  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de website waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Connect-Me-Groep.

Connect-Me-Groep stelt alles in het werk om de website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de website ononderbroken toegankelijk is of naar behoren functioneert. We vragen uw begrip hiervoor en willen u erop wijzen dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade als gevolg van het verminderd of tijdelijk niet functioneren van de website.

Toepasselijk recht

Bij eventuele geschillen gerelateerd aan de website is het Nederlands recht van toepassing. Aan de website gerelateerde geschillen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Amsterdam.

De website, met inbegrip van de vormgeving, onderliggende software alsmede alle inhoud, video’s en foto's zijn door auteurs- en andere intellectuele eigendomsrechten beschermd. Het is niet toegestaan informatie van de website over te nemen, te kopiëren, anderszins te vermenigvuldigen en of openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Connect-Me-Groep.

Wijzigingen

Connect-Me-Groep behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment, naar eigen inzicht en zonder enige kennisgeving de inhoud van de website en van deze disclaimer te wijzigen. Voor vragen over deze website, wendt u zich dan tot ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.